Yamarin 575 Big Game -95

Mercury 90 HK Optimax -2012

Här erbjuder vi en superfin Yamarin 575 Big Game av årsmodell 1995, en av de sista årsmodellerna av denna riktigt snygga båt. Utmärkande för de senaste årsmodellerna är bl.a. de rostfria detaljerna istället för aluminium. Detta exemplar är mycket fräscht med helt nya dynor och stolar såväl som mattor. Ruffdynorna är klädd i Sunbrella tyg och stolar och övriga textilier i Silvertex.

Nya stripe utvändigt.Teakdetaljerna i båten är även de i mycket fint skick.

Båten är utrustad med en mercury 90 Hk Optimax av årsmodell 2012 och har endast knappt 92 gångtimmar, samtliga i sötvatten. Fast tank på 120 liter, som dessutom är rengjord innan uppstart med nya motorn.

Denna motor ger båten en toppfart på ca. 35 knop och en väldigt ekonomisk marschfart på ca. 23-24 knop med en förbrukning på ca. 14-15 liter/timme. Smartcraft instrument som ger dig många data, bl.a. Bränsleförbrukning.

Det här är en båt som passar till mycket, fartig och snabb för vattensporter men också väl lämpad för övernattningar. Kojerna i fören har bra längd så även långa personer kan natta över. Den har även en aktersoffa som på 2 sekunder kan förvandlas till en behaglig solbädd eller extra kojplats. En finess som den är ganska ensam om.

Båten har en tidlös design som tilltalar många.

Längd: 5,70m

Bredd: 2,20m

Vikt: 700 kg utan motor.

Båtarna jag brukar bjuda ut till försäljning är nästan alltid i ett skick lite utöver det vanliga, denna är definitivt inget undantag och bör ses.

Pris: 149 000 kr