*SÅLD Askeladden 565 Wasper

Mariner 115 HK 4-takt -2005

Har nu till försäljning en Askeladden 565 Wasper. Detta är en oerhört Exklusiv och välbyggd styrpulpetbåt med mittpulpet. En båt i premiumklassen. Detta exemplar är i absolut toppskick och utrustad med äkta teakdurk, som även den är i mycket fint skick, se bilder.

Båten har ordentligt med stuvutrymmen. I luckan fram på styrpulpeten ryms en rejäl kylbox om det önskas. Båten har också ett marinblått helkapell som är en av orsakerna till den fina teaken och inredningen.

Stolarna är höj & sänkbara och i marinblå färg likt övriga dynor. Båten är byggd 2003, men köpt ny och sjösatt första gången 2006, kvitto finns. Motorn är en Mariner 115 Hk 4-takt, årsmodell 2005. Har bara gått i sötvatten och är därför aldrig bottenmålad. Här åker du på topp i ca. 35-36knop och marchar bekvämt i 22-25 knop med en förbrukning på ca. 0,7 liter/distansen.

Läser man tester ligger den alltid i topp när vi talar om byggkvalitet och sjöegenskaper, finns massor att läsa om detta.

Båtarna jag brukar bjuda ut till försäljning är nästan alltid i ett skick utöver det vanliga, denna är definitivt inget undantag och bör ses.